Förslag på varumärken

  Förslag på kategorier

   Sökförslag

    Produkter

    Primus x Silvervanproject – Campa med stil


    Vilka vi är

    Vi är Sophie och Andes från Silvervanproject som lärde känna varandra på universitetet, och byggde vår första campingbil tillsammans. Vid någon tidpunkt, i jakt på något ”mer”, sa vi upp oss från våra jobb och begav oss iväg på en tio månader lång resa genom Europa.

    Under resan utforskade vi fantastiska platser, vandrade, surfade, utövade mycket yoga och bara njöt av friheten. Detta gjorde att vi upptäckte vår förkärlek för att resa runt med campingbil, och under vår roadtrip bestämde vi oss för att någon gång i framtiden bygga en ny och egendesignad campingbil. Den idén har nu blivit verklighet. Vi håller på att bygga vår egen Sprinter, ”Pumba”, för att ta campingbilslivet till nästa nivå.

    Så varför en campingbil?

    Vi bestämde oss för att bygga en campingbil eftersom vi ville uppleva äventyret direkt utanför dörren, och för att semestern inte bara behöver bestå av långa flygresor för oss. På det sättet har vi verkligen uppfyllt en dröm, som var att bygga en campingbil. Vi hade dessutom riktigt kul med planeringen av inredningen och de många detaljerna som man kan skräddarsy helt efter egna viljor och behov. För oss innebär resandet med en campingbil total frihet eftersom vi kan utforska världen på våra villkor. Vi stannar på de platser som tilltalar oss och åker vidare när reslusten slår till igen.

    Vad är viktigt att tänka på när man bygger en campingbil?

    Viktigast är att vara väl medveten om dina egna behov och att ta hänsyn till dessa när du bygger campingbilen. Vad vill du ha din campingbil till? Vill du kunna njuta av festivalsommaren fullt ut och inte missa några fester? Eller vill du resa runt i världen under flera månader, eller kanske till och med under flera år? Den här typen av frågor bör du ställa dig eftersom de påverkar hur stor din vattentank, ditt kylskåp och dina batterier bör vara. De hjälper dig även att få svar på frågan om uppvärmning, och kanske viktigast av allt – vilken typ av fordon du behöver. Vill du bara resa under helgerna med en extra lång Sprinter, eller vill du kunna resa mellan kontinenter under ett par år med en Caddy? Det kan vara värt att fundera på.

    När du har hittat ett fordon som passar dig och dina äventyr, bör du göra skisser och anteckningar av dina idéer som du kan testa längs vägen, gärna under små provturer. Fälttester är bästa sättet för att utvärdera funktionalitet.

    Vad är viktigt att tänka på när man bor tillsammans i ett trångt utrymme?

    Att visa varandra respekt är särskilt viktigt på resor då man delar boendeutrymme under en lång tid. På resor i sällskap med andra ska man först och främst ha kul. Detta kan man förenkla med ganska små medel, i en campingbil genom att lämna egen plats för varandra, och att visa hänsyn. Det här är viktigt att ha i åtanke redan när planeringen av utformningen görs.

    Vad är era praktiska tips för att “campa med stil”?

    Vi rekommenderar alla att noggrant tänka över och kontrollera sin utrustning före avresan, eftersom den kommer att vara helt oumbärlig senare. Kvaliteten på utrustningen kommer att avgöra om den håller i längden eller inte, och detta kan gälla allt från kök och stolar till bords- och köksartiklar. Med en kvalitativ utrustning kommer du garanterat få en bekvämare resa, och det är definitivt roligare att använda kvalitetsutrustning.

    För oss betyder ”campa med stil” att vi kan använda den bästa möjliga campingutrustningen, och på så sätt njuta av äventyren på resan fullt ut. Där är det också viktigt att vara väl förberedd! Du bör vara på det klara med vad du verkligen behöver och vill ha, och vad du kan klara dig utan.

    Hitta dem på instagram här https://www.instagram.com/silvervanproject/    Anmäl dig till nyhetsbrevet

    Du är nästan där! Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i ditt e-postmeddelande.
    Anmäl dig till nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress